Kuta

Kuta

Kuta is het drukste stadje van Bali en wordt ook wel het ‘Chersonisos van Bali’ genoemd. Het is een heel populair stadje onder de Australiërs die komen om veel te drinken.

Wat is er te doen?

Leer surfen

Kuta beach en Seminyak Beach zijn de beste stranden om te leren surfen. Doordat de golven minder hoog zijn, is het een rustige plek om te oefenen. Een leuke surfschool is Indopurejoy. Hier leggen ze het goed uit, krijg je fijne kleding en zullen je een echte surf vibe geven!

   

Uitgaan

‘s Avonds is het echt gekkenhuis in Kuta met alle dronken Aussies en Engelsen. Er zijn veel clubs in Kuta en deze zijn een stuk goedkoper dan in Seminyak. Mocht je eerst wat drankjes willen doen, dan is dit een goede optie in Kuta.

Begin in Eikon Bar of Allycats. Bij Allycats kan je flink indrinken voor 3 knikkers en daarna doorgaan naar de leuke tenten.

Ga daarna door naar de Bounty club. Als je aankomt denk je dat het alleen een groot terras is, maar als je verder doorloopt kom je bij een hele karaoke zaal en daarachter ligt nog een mega grote zaal met allemaal bizarre krokodillen in de lucht, discobollen en er staat zelfs een boom binnen.

Waar te verblijven

Aangezien Kuta meer het backpackers gedeelte is, zijn er ook meer hostels te vinden. Een fijn hostel is Gora beach inn, dit ligt aan een van de hoofdstraten van Kuta. Je hebt daar je eigen kamer met badkamer en veranda, een lekker zwembad en veel leuke backpackers!

Populaire Bali blogs

Om onze gebruikerservaring te verbeteren gebruiken wij cookies om toegang tot uw apparaatgegevens te krijgen en deze op te slaan.