Continent

Latijns-
Amerika

Bij Latijns-Amerika komen vaak beelden omhoog van waar corruptie, drugs en moord centraal staan. Dit is inderdaad een geschiedenis van het continent en op sommige plekken ook nog aanwezig. Vergeet niet dat het grootste deel van het continent zeer veilig is en dat de lokale bevolking jou met open armen verwelkomt.

Muziek, prachtige natuur en de hartelijkheid van de bevolking zijn slechts enkele van de vele positieve aspecten die het reizen in dit continent waard maken.

Latijns Amerika reizen backpack reisblondie
Latijns Amerika reizen backpack reisblondie

Populaire Latijns-Amerika blogs

Lake Atitlan

Lake Atitlan is een groot meer dat omringt is met meerdere dorpjes. Je komt aan met de bus in Panajachel, waarvan je een watertaxi neemt

Read More »
Reisblondie reizen op een budget

Oaxaca

Welkom in een van de leukste steden van Mexico! Van hippe barretjes, toffe gekleurde straten tot de enige echte Mezcal, Oaxaca heeft het allemaal. In ca.

Read More »

Antigua

Antigua is een stad dat veel te bieden heeft. Het heeft een typisch mid-Amerikaans sfeertje wat je ook goed terug ziet in de huizen. Wat

Read More »

Laurien's reisfavorieten

Om onze gebruikerservaring te verbeteren gebruiken wij cookies om toegang tot uw apparaatgegevens te krijgen en deze op te slaan.