Ontspannen op reis: Slaap op Schiphol!

Op zoek naar je paspoort gooi je nog snel de laatste spullen in de koffer. Al drie keer heb je opnieuw je tas gepakt en de laatste spullen gecontroleerd. Dan kijk je hoe laat je op Schiphol moet zijn en zie je het: de trein is vertraagd. Snel gris je je spullen bij elkaar en haast je je naar het station. Je wilde graag je reis rustig beginnen maar nu twijfel je of je de vlucht wel gaat halen. 

Herken je dit? Begin dan je reis wél ontspannen en trakteer jezelf op een nachtje op Schiphol! Het Sheraton Schiphol Airport heeft recent de kamers vernieuwd en geloof mij, hier wil je slapen. Als reiziger is dit de plek waar het grote avontuur begint en je de kriebels in je buik krijgt. Je hebt vaak lang gespaard om de reis te maken, waardoor een rustig begin van de reis het perfecte gevoel kan geven.

Het grootste voordeel: je kan de rijen op Schiphol in de gaten houden.

Reisblondie Sheraton Schiphol

Wij sliepen in een van de mooie suites op de 5e etage. Hier heb je waanzinnig uitzicht over heel Schiphol en kan je alle vliegtuigen zien opstijgen. In de avond hebben wij genoten van een heerlijk diner en cocktails in bar The Gate.

 

Is slapen op Schiphol nu echt een voordeel?

Hier kan ik alleen maar JA op zeggen! Na veel reiservaring is dit de reis die het meest ontspannen begon. Je hoeft geen taxi te betalen en je bent ruim op tijd op Schiphol. Wist je dat het hotel geluidsdicht is? Je ziet de vele vliegtuigen maar hoort helemaal niets!

Reisblondie Sheraton Hotel

 

Vier de feestdagen op Schiphol!

Ben je nog op zoek naar een uniek cadeau voor je partner? Of ben je van plan om met kerst op reis te gaan? Geniet dan van een kerstsfeer op Schiphol! Voor de reizigers onder ons is dit dé plek waar de avonturen altijd beginnen en waar je samen herinneringen maakt. Meer informatie? Check dan de website van Sheraton!

Sheraton Kerst Schiphol Reisblondie

 

Hi medereiziger!

Laurien hier, een reisfanaat die graag de plekjes voor jou ontdekt.
Geen populaire Instagram hotspots, maar het land zoals het bedoeld is.

Om onze gebruikerservaring te verbeteren gebruiken wij cookies om toegang tot uw apparaatgegevens te krijgen en deze op te slaan.