Seminyak

Seminyak

Iets ten Noorden van Kuta ligt Seminyak. Ook heel toeristisch, maar dan de chique en duurdere versie. Je vindt hier dan ook de prachtige villa’s en instagram waardige restaurants. Het is er duur om te slapen, maar wel leuk om heen te gaan.

Reisblondie Reizen

Wat is er te doen

Bezoek de beachclubs

In Seminyak heb je fantastische beachclubs. Populaire beachclubs zijn Patatohead en Finns club. Deze beachclubs zijn perfect om andere reizigers te ontmoeten en daarnaast te genieten van het perfecte Bali sfeertje. Een populaire club op het strand is La Plancha. Je zit hier op gekleurde zitzakken naar de zon te kijken met een cocktail in de hand. Nadeel: het is behoorlijk aan de prijs.

Waar te eten

Ondanks dat je in Bali zit, eet je in Seminyak behoorlijk westers. De prijzen zijn dat helaas ook. Er zijn veel leuke restaurantjes op Jl. Kayu Aya. Ga een keer koffie drinken, ontbijten of lunchen bij Revolver. Dit is een van de leukste koffietentjes en ik zat hier bijna elke dag. Het zit verstopt in een steegje op de grote winkelstraat van Seminyak. Zorg dat je maps.me download, die kent het en brengt je erheen. Daarnaast kan je super lekker eten bij Cafe Bali, waar je overigens ook bitterballen kan vinden. Mijn favoriete restaurant/bar is La Favela. Ga hier zeker even heen. Het is duur om te eten (Nederlandse prijzen) maar super leuk om ‘s avonds heen te gaan. Het is een waar oerwoud van binnen en daarom heel bijzonder om te zien. Vanaf donderdag tot en met zondag kan je hier tot de late uurtjes dansen.

Populaire Bali blogs

Om onze gebruikerservaring te verbeteren gebruiken wij cookies om toegang tot uw apparaatgegevens te krijgen en deze op te slaan.