Tip: Een wellness vakantie midden in de natuur

Er even tussenuit in eigen land is vaak een zoektocht. Waar ga je dan heen? Wat is nou echt leuk in Nederland? Vaak ben je op zoek naar het gevoel van rust en natuur. Goed nieuws: er is zo’n plek namelijk het Hof van Salland. Een huisje midden in de natuur waar het gevoel van ‘tot rust komen’ vooraan staat!

 

Waar ligt het?

Het Hof van Salland ligt midden in de natuur van Hellendoorn en dit voel je. De geur van dennen hangen hier rond het huis en naast het huis ligt de Sallandse Heuvelrug en natuurreservaat Lemelerberg waar je uren kunt wandelen. Ben je niet zo van het wandelen? Ik herken het. Gelukkig kan je ook fietsen huren bij de receptie.

Reisblondie Hof van Salland natuur

Waarom deze huisjes?

Er zijn verschillende huisjes op het park. Bij het woord ‘vakantiepark’ krijg ik al snel het gevoel van drukte en gebrek aan privacy. Hof van Salland heeft mij bewezen dat een vakantiepark juist onwijs mooi en natuurlijk kan zijn. Van een romantische studio voor 2 tot een ruim 6 persoonshuis met sauna, bubbelbad en sunshower. Daarnaast is er ook een heerlijk warme gashaard. Na een heerlijke wandeling hoef je het huis niet meer uit! Geloof mij, hier kan je jezelf prima een paar dagen vermaken en helemaal tot rust komen. Boek dan ook een paar nachten, want 1 nacht is zeker niet voldoende.

 

Bekijk hier de beschikbaarheid, wat dat gaat snel!

Reisblondie Hof van Salland

 

 

Wat is er nog meer?

Op het park is ook een fijn restaurant aanwezig. Heb je zin om lekker in je huisje te blijven? Geen probleem, je kan namelijk ook bestellen zodat je heerlijk kan eten in je huisje. Daarnaast hebben ze ook een fijne ontbijtservice. Wat is er nou beter dan ontbijt op bed?

Meer in de buurt van Nederland

Zie ook:

Hi medereiziger!

Laurien hier, een reisfanaat die graag de plekjes voor jou ontdekt.
Geen populaire Instagram hotspots, maar het land zoals het bedoeld is.

Om onze gebruikerservaring te verbeteren gebruiken wij cookies om toegang tot uw apparaatgegevens te krijgen en deze op te slaan.